18 de nov. 2013

Cursa de muntanya Castell de Burriac.

Bon dia/nit a tothom!!

El dissabte dia 16, en Diego Cardozo i jo, agafàvem carretera i manta direcció Argentona per disputar l´última prova de Copa Catalana de curses per muntanya. Es disputava la Cursa de muntanya Castell de Burriac, prova que encara no havia corregut mai. M´agradaria explicar-vos els problemes/entreteniments... que vam tenir amb el Diego quan vam anar a tombar-la per Mataró Park, però aquí no estem per això!! ehhe Gran tarda/vespre!!

El fet es que ens llevàvem al Circuit de Montmeló... Si... allà teníem habitació , BAGAAATOO hahah, i ens desplaçavem cap a Argentona a buscar dorsal, escalfar i cap a la línea de sortida. Ambientàs!!

A les 9:10 es donava el tret de sortida a la nostra cursa, de 25km de distancia. Una sortida ràpida, on no m´he n´he estat de sortir a davant, a provar la màquina. Em situo en 4a posició absoluta darrere el Lhoussain, el Diego i un altre marxen ja des del principi

Faig mitja cursa darrere el Lhoussain, vaig còmode i m´ho estic passant de conya!! Quin circuit, impressionant!! A mitja cursa passant corredors de la cursa llarga s´escapa el Lhoussain, i em quedo sol en 3a posició sub-23.

Al quilòmetre 16-17 començo a notar que les forces minven... i a la baixada on ens desviaven de la llarga començo a notar molèsties a la cintura. Aixeco una mica el peu del gas baixant, i en pocs minuts em passa com una bala el Mikel. Intento seguir-lo una mica però la cintura molesta... I al cap de poc, quan ja començo a perdre´l de vista, per allà apareix en Diego, que havia passat la rosca.

A partir d´aquí acabem els últims 5 quilòmetres junts, acabant de gaudir d´aquesta magnífica cursa, que s´ha fet un pel llarga, però que m´ha deixat un molt bon regust de boca, perquè ja torno a estar aprop d´on vull estar.

Ara toca segui i sumar!!

Felicitar al Lhoussain per la victòria absoluta i Sub-23, i al gran company d´equip Mikel Besora, entrant 3er absolut i 2n Sub-23, i aconseguint així la victòria en categoria sub-23 a la Copa Catalana de curses per muntanya! Enhorabona Mikel!! :D

PD: Donar gràcies pel cap de setmana al Diego, ha estat força divertit!! Bon company d´aventures :)


Salut i km!!

  

1 comentari:

  1. Eloiii ets molt gran! molt bon esportista, millor persona! ens veiem, salut

    ResponElimina