23 de jul. 2013

Campionat d'Espanya Promesa, Zumaia Flish Trail.

 Aquest passat dissabte agafàvem la furgo de la FEEC per desplaçar-nos cap al País Basc, a la població de Zumaia, on es disputava la 5a edició de la Zumaia Flish Trail.

Per la tarda, ja instal·lats a l'hotel, vam anar cap a l'entrega de dorsals i xerrada sobre la cursa, també acompanyat d'un rodatge per estirar cames i el primer bany de la meva vida a l'Atlàntic. Bon sopar i a dormir d'hora.

Ens llevàvem per esmorzar i semblava que l´ambient era fresc, però no calia enganyar-se, abans de la sortida ja suàvem, es pronosticava un dia calorós i la van encertar.

Sortida a les 10h, amb un ambient brutal, molta gent, homenatge a Iker i Eneko Pou, i una graella de sortida que feia por!!


Amb una carrera de 31km per davant ja tenia la intenció de fer una cursa controlada, de menys a més i amb molt de compte que la cosa anava per llarg. Vaig sortir bastant ràpid per no quedar tapat al sender que s´agafava al quilòmetre 1. Un cop allà a regular, no les tenia totes... no sabia com administrar una cursa de 31 quilòmetres, que era Campionat d'Espanya i formava part de Copa Espanya... es feia gran!!


I a partir d'aquí, la millor cursa que he fet a la meva vida, a part de molt bones sensacions, i fer una cursa tàcticament perfecte, m´agradaria descriure el que vaig sentir, però es impossible... Al País Basc l'ambient és brutal! Gent repartida durant tot el circuit, a cada avituallament molta gent agrupada animant. Reparteixen unes llistes de la relació de noms amb el dorsal, i sents AUPA ELOI al llarg del recorregut! Tota una cursa amb un paratge natural que et deixava bocabadat, amb aquella verdor de les muntanyes i un mar de fons impressionant.


En definitiva una gran experiència, envoltat de molt bona companyia, una cursa que et dóna forces a seguir endavant, et motiva a entrenar i et deixa amb ganes de tornar-hi per fer-ho millor!! I més si saps que pots!

Intentaré fer-me amic de la constància, és difícil en mi, però sé que si aconsegueixo entrenar bé puc aconseguir algun resultat mig bo, i no vull quedar-me sense assaborir-ho!!!

Felicitar a tots els companys pels seus resultats, que són impressionants, i donar gràcies al Centre de Tecnificació de Catalunya per confiar en mi, i prendrem en representació seva a aquest campionat.

Fins la pròxima!


Salut i cames.



1 comentari:

  1. Enorabona Eloi!! Ets molt gran, com a esportista i com a persona! ens veiem ;)

    ResponElimina