5 de maig 2014

Campionat de Catalunya. Cursa de muntanya Sant Amand

El passat diumenge 4 de Maig, es va disputar a Ripoll, la cursa de muntanya de Sant Amand, que aquest any era Campionat de Catalunya.

Fins allà em vaig desplaçar per prendre la sortida, juntament amb els millors de Catalunya.

Després d´un bon escalfament amb el company d'equip Josep Maria Pijuan, vaig col·locar-me a la línia de sortida per començar a córrer; allà ja tenia bones vibracions, estava tranquil, i sabia com havia de córrer.

Un cop es va donar la sortida vaig anar a pel que seria el meu lloc; em vaig col·locar amb el grup davanter, i a veure com es movien els millors.
Vaig agafar un bon ritme, situant-me entre els 20 primers. A partir d'aquí anar progressant mica en mica, fins que acompanyat per en Manu Rullan, varem coronar en 10ª posició.Les sensacions eren magnífiques, havia pujat sense problemes, amb un ritme ràpid i sense passar la rosca. Ara només quedava gaudir de la baixada!!
La baixada va ser bona, i com sempre m´ho vaig passar d'allò més be, però llàstima de dues caigudes que em van fer perdre ritme i confiança, la última em va deixar una mica trastornat i em va atrapar en Ferran Sampere, el qual vaig estar perseguint fins al final, però no vaig tenir temps d'acabar d'atrapar...


Al final entrava a meta en 11ª posició absoluta i un temps de 2h 06min, en el meu primer campionat de Catalunya com a sènior. Molt content amb com havia anat la cursa i molt motivat per seguir entrenant i millorant, que encara hi ha molt de marge!!

Classificació:
1er: Josep Vinyas
2on: Josep Maria Pijuan
3er: Aleix Fàbregas

1ª: Laia Andreu
2ª: Paloma Lobera
3ª: Rosa Valls

Des d´aquí felicitar especialment al Piju! Subcampió de Catalunya ni més i menys!! Enhorabona crack! I també a l´Andreu Simon que es colava en 5ª posició. Impresionant.

Donar gràcies al suport de: Borges Trail, Ph-Quirogel, Bussetus, Eassun, Rendiment Race i al Xavi de Tropssport.

Ara toca seguir entrenant, que la temporada tot just comença!!

Salut i quilòmetres!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada